Για εμάς

η ιστορίας μας

Το πρώτο εστιατόριο Sapou άνοιξε στο λιμάνι της Αντιπάρου, λίγα μέτρα από την θάλασσα. Εκεί το 2015 ο chef και ιδιοκτήτης Γιάννης Σαπουντζής πραγματοποίησε το όνειρο του δημιουργώντας μία κουζίνα η οποία σερβίρει πιάτα με επιρροές από δίαφορα μέρη του κόσμου μέσα από την δική του οπτική. Η εμμονή στις κορυφαίες πρώτες ύλες είναι αυτό που καθιστά το Sapou μοναδικό, και η σωστή διαχείριση τους έχει ως αποτέλεσμα μια γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Το 2017 το εγχείρημα αυτό βρήκε την βάση του και στην Αθήνα στο κέντρο της πόλης όπου και λειτουργεί κατά τους χειμερινούς μήνες, δίνονοντας έτσι την δυνατότητα στην κουζίνα να ακολουθεί όλες τις εποχές του χρόνου προσαρμόζοντας ανάλογα το menu.

sapou_004
IMG_4118_resize

επικοινωνήστε μαζί μας

ώρες & τοποθεσία

Αντίπαρος

Αθήνα

κρατήσεις

walk ins welcome!

Για τηλεφωνικές κρατήσεις παρακαλώ καλέστε μας κάθε μέρα μετά τις 15:00 μμ
Αθήνα 210-7230626
Αντίπαρος 22840-61165

Πολιτική Ακύρωσης

Απαιτείται η επιβεβαίωση όλων των κρατήσεων μέσω τηλεφώνου ή email 6 ώρες νωρίτερα. Αν δεν μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε μαζί σας, η κράτησή σας θα ακυρωθεί την ημερομηνία κράτησης στις 7:00 μ.μ.

Πολιτική Απορρήτου

Χρήση των προσωπικών σας στοιχείων. Χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία για τους σκοπούς για τους οποίους υποβλήθηκαν, όπως η πραγματοποίηση μιας κράτησης σε ένα από τα εστιατόρια μας, η απάντηση στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και τα ερωτήματά σας, για να μπορείτε να συμμετέχετε σε προωθητικές ενέργειες, όπως διαγωνισμούς, φίλους για την ιστοσελίδα μας.

ιδιωτικές εκδηλώσεις

Ιδιωτικές Εκδηλώσεις & Ειδικά Πάρτι

-Επαγγελματικά Γεύματα, Συναντήσεις και Παρουσιάσεις
- Εταιρικά Δείπνα Εκδηλώσεων
-Ειδικές Γιορτές, Επετείους, Γαμήλια Πάρτι & Γενέθλια

Δωροκάρτες

Αν θέλετε να προσφέρετε ένα γεύμα στο SAPOU ως δώρο,
παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε διάφορα μενού.

*Το Sapou μπορεί να φιλοξενήσει έως 90 άτομα για δείπνο ή μεσημεριανό γεύμα, έως 130 άτομα για ένα πάρτι με μπουφέ και φαγητό, και 35 για δεξίωση κοκτέιλ στην περιοχή του μπαρ. Για περισσότερες πληροφορίες και διαθεσιμότητα επικοινωνήστε μαζί μας.